CAFEAUA DE DIMINEATA

Daca vrei sa-ti sorbesti cafeaua intr-o atmosfera decenta si palcuta trebuie sa ti cont de cateva aspecte importante:
1Nu te duce sa ceri zahar la vecine doar daca sotii lor au plecat la servici
2Daca ai sotie inventeaza o durere de cap ceva pentru ca te va freca la cap si atunci sa dus dracului toata savoarea cafelei
3Nu sta langa geam cand bei cafeaua, recuperatorii bancilor de unde ai datorii te vor pandi si se va duce dracului tot.
4Soacra trebuie tinuta la distanta pentru a evita intrebarile de gen "tu cand iti mai cauti de lucru?","nu crezi ca ar trebui sa faci ceva benefic pentru familia ta?"
5Nu invita prietenii la cafea, astia sigur vor veni in pijamale cu mana goala si cu o erectie de 30 mm spre deliciul fiicelor tale.
6Daca ai beci sau boxa te poti retrage acolo numai sa nu pornesti alarma de incendiu cu tigarile tale de treilei, vogans sau plugarul..
7Dimineata trebuie sa-ti plimbi cainele pe langa hingheri ca sa nu te mai streseze niciodata cu iesitul afara asta ca sa ai si tu timp de o cafea.


MOD DE PREPARARE A CAFELEI

Aveti nevoie de doua lingurite de zahar(puteti da fuga la vecine dar respectand regulile de mai sus) trei linguri de cafea pentru ca va fi o zi lunga mai ales ca nu mai poti dormi de tipetele copiilor si a nevestei(soacrei).Se face la foc mic pentru ca sigur o vei da in foc iar vecinii la orice urma de abur sau tipat(geamat de placere, orgasm, injuratura) vor chema pompierii.
Pozitia de savurat cafeaua se face din picioare in bucatarie cu presa furata de la vecini sau la televizor cuplat la cablul vecinilor, se iau inghitituri mici si rare pentru ca am o presimtire ca va fi ultima.
Daca iti ramane zat in ceasca trebuie aruncat imediat pentru ca soacra ta iti va ghici imediata in cafea si poate interpreta literele iesite in cafea ca pe niste initiale ale unor nume de bagaboante cu care ai avut tu relatii sexuale normale sau perversiuni nevinovate.

No comments:

Post a Comment